Refund and Exchanges

RETURNAREA PRODUSELOR

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate, MULAJE INEDITE iti garanteaza termenul de retur prevazut prin lege, si anume 14 zile de la primirea produsului.

Pentru a solicita un retur, urmeaza etapele de mai jos:

  • Completeaza Formularul de Retur de mai jos;
  • Notifica MulajeInedite.ro in scris la adresa contact@mulajeinedite.ro, referitor la coletul pe care urmeaza sa il returnezi, cu numarul de comanda;
  • Expediaza comanda de retur la adresa: Aleea Tudor Neculai nr. 123, bl. 1009, sc. A , ap. 1, cod postal 700685, Iasi, Romania.

In termen de maxim 14 zile calendaristice de la receptionarea returului, vei fi notificat prin e-mail sau telefonic cu privire la statusul restituirii contravaloarii produsului/produselor returnat/(e), in contul specificat in Formularul de Retur. Rambursarea se face doar daca produsul are toate componentele intacte. In urma verificarii produsului returnat, daca acesta nu este deteriorat sau incomplet.

Cheltuielile de returnare a produselor comandate sunt suportate de catre cumparator. Este necesar ca produsul original sa fie trimis catre noi printr-un curier organizat de dvs. Exemplu (Fan Curier, Urgent Cargus, Sameday etc).

TOP
Bestsellers:
COȘUL TĂU 0
ISTORICUL TĂU DE NAVIGARE 0